O firma romaneasca, locul 1 in topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe

0

Vola.ro, liderul turismului online din Romania devine prima companie romaneasca ce castiga locul 1 in topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, o competitie de business prestigioasa, cu o traditie de 12 ani.

Topul plaseaza intr-un clasament cele mai dinamice companii de tehnologie din Europa Centrala, care au obtinut cele mai mari cresteri ale cifrei de afaceri in ultimii 5 ani, din 2006 pana in 2010. Vola.ro a obtinut primul loc in clasament cu o crestere de 6219%, in perioada raportata. Daca in 2010 cifra de afaceri depasea 5 milioane euro, dupa prima jumatate a lui 2011, incasarile erau deja de 6,6 milioane euro, iar estimarile duc catre 15 milioane euro, pana la sfarsitul anului.

Sursa si mai multe informatii pe comunicatedepresa.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează