O echipa romaneasca are nevoie de ajutorul tau intr-o competitie internationala de proiecte

5

O echipa romaneasca are nevoie de ajutorul tau intr-o competitie internationala de proiecte din mediul online. Aici sunt detaliile programului: www.startupbootcamp.org sau pe Facebook: Startupbootcamp. Este un program nou de incurajarea a antreprenoriatului, dedicat mediului online si se desfasoara in 5 orase europene. A fost Dublin. Acum e Amsterdam. Urmeaza Londra, Berlin si Copenhaga.

 

Echipa noastra feminina s-a angajat intr-o competitie internationala si salbatica de antreprenoriat online pentru a „prinde” un loc in top 8 echipe care vor intra in programul accelerator StartUpBootCamp – runda Amsterdam, program care va incepe in Aprilie. Profilele noastre sunt la vedere in LinkedIn, Tweeter, Facebook. (Georgia Mihalcea, Florentina Ionescu, Maria Cristina Mihalcea).

Concuram cu echipe din toata lumea si avem nevoie de suport prin VOT & LIKE & TWEET pentru ca echipa si ideea noastra sa adune cele mai multe voturi, lucru care ne asigura locul in finala competitiei si intareste legitimitatea ideii si echipei noastre prin cucerirea WildCard-ului. In finala vor fi 20 echipe + 1 (castigatoarea WildCard). Finala va dura 2 zile, 13 si 14 martie la Amsterdam, de acolo raman doar 8 echipe care vor intra in program si isi vor transforma ideile in realitate in ritm accelerat.

Din sute de concurenti din lumea intreaga si din 24+ echipe care si-au incarcat videoclip fie cu ideea, fie cu echipa, fie cu amandoua – echipa noastra se pozitioneaza in acest moment pe locul 3 la popularitate (= like+comment-uri la videoclip) si pe locul 4 la rating (=vote+like+tweet) cu 770+ voturi din Romania si din lume. Pentru a proteja ideea, noi am ales sa ne prezentam echipa.

Pe 5 Martie 2012 se inchid voturile. Pana atunci trebuie sa avansam in varful topului – este misiunea noastra pana pe 5 Martie 2012.

Pornim din nou de la firul ierbii cu cel mai mare vis al nostru, de aceasta data: sa construim o scena virtuala de live entertainment, scalata global. O platforma destinata industriei de entertainment pe de o parte si fanilor / userilor pe de alta parte.

Despre platforma propusa de noi – Flash Idea:

· este adresata artistilor de toate felurile si din toata lumea

· parte din tehnologia pe care o vom folosi este cea de live streaming

· platforma este una interculturala

· platforma intervine intre procesul de productie si cel de distributie al produselor si evenimentelor entertainment/artistice, acesta fiind intervalul unde se intampla pirateria in masa, deci artistii isi vor proteja mai bine munca si incasarile

· platforma creste vizibilitatea artistilor si a evenimentelor locale/ nationale (inclusiv new entries) si ii ajuta sa devina internationali mai repede

· pentru fani si useri avem in buzunare optiuni inovative iar platforma in sine le va aduce in case si in viitor si in cinematografe – productii si evenimente din toate colturile lumii de ultim minut

Mesajul nostru pentru prieteni, sustinatori si promotori:

Sustineti prin VOT & LIKE & TWEET zilnic pana pe 5 Martie – o idee marca RO care isi poate face loc in lume, semnata de o echipa de trei romance de aceasta data – in competitia de antreprenoriat online StatupBootCamp – runda Amsterdam, 2012.

VOT & LIKE & TWEET la videoclipul de prezentare al echipei, zilnic pana pe 5 Martie – aici:

startupbootcamp.talentschannel.com/participants/6029

Va multumim in avans,

Georgia Mihalcea, Florentina Ionescu & Maria Cristina Mihalcea

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

5 comentarii

 1. avatar

  Admir ceea ce faceti – sper sa reusiti in tot ceea ce intreprindeti si e de folos!
  Sunt alaturi de voi – votez cu toata increderea!

 2. avatar

  In primul rand multumim prietenilor si prietenilor prietenilor care ne-au sustinut si au trait alaturi de noi emotiile acestei curse salbatice. Ati fost minunati, oameni buni! Am primit voturi de suport din toata lumea: Romania, Statele Unite ale Americii, Italia, Franta, India, Africa, tarile arabe si Europa de Est.

  Acum cateva minute s-a terminat procesul de analiza al voturilor (5 Martie 2012, 9 pm) – unul din multele criterii care vor sta la baza procesului de evaluare a echipei si ideii propuse.

  Echipa noastra a incheiat cursa pentru WildCard-ul care ii asigura o sansa in plus in finala – pe Locul 2 din 24, la ambele categorii: Most Popular si Highest Rated.

  (aici puteti accesaTOP-ul: http://startupbootcamp.talentschannel.com/winners-group/35)

  Nu stim inca ce inseamna asta! Asteptam de la o ora la alta (zi la alta) ca juriul sa publice cele 20 de echipe finaliste, in urma evaluarii solutiilor fiecarei echipe din cele cateva sute inscrise in concurs, din toata lumea.

  Ramaneti pe faza! Revenim cu vesti de indata ce le aflam 🙂

Comentează