O donație lunară cât de mică poate ajuta un copil să aibă o viaţă mai bună! UNICEF: Copiii au nevoie de Prieteni UNICEF!

0

 UNICEF: Copiii au nevoie de Prieteni UNICEF!

O donație lunară cât de mică poate ajuta un copil să aibă o viaţă mai bună!

 La nivel internaţional, în fiecare zi, 19.000 de copii sub cinci ani mor din cauze care pot fi prevenite. În România, copiii sunt cei mai afectaţi de sărăcie, violenţă, abuz şi neglijare. În epoca internetului, în întreaga lume, peste 100 de milioane de copii nu au şansa să înveţe să scrie şi să citească. Doar în România, aproximativ 400.000 de copii nu merg la şcoală în mod regulat, iar 40% dintre copiii de 15 ani sunt semianalfabeţi.

Împreună cu partenerii săi, UNICEF luptă pentru ca toţi copiii lumii să fie hrăniţi corespunzător, să crească sănătoşi alături de familiile lor, să fie protejaţi împotriva violenţei, exploatării, abuzului şi a neglijării, să aibă acces la educaţie şi să se poată dezvolta la potenţialul lor maxim.

Pentru a susţine aceste eforturi, Reprezentanța UNICEF în România continuă campania Prietenii UNICEF în intervalul 22 octombrie – 23 decembrie 2012 în 66 de sucursale BRD – Groupe Société Générale din Iaşi, Constanţa, Ploieşti şi Oradea. Scopul acestei campanii este de a convinge clienţii BRD – Groupe Société Générale să devină  Prieteni UNICEF, adică donatori lunari pentru copii. Astfel, UNICEF poate ajuta pe termen lung copiii dezavantajați din România, dar și din întreaga lume, bazându-se pe un venit constant și putând planifica intervenţiile mai eficient și pe perioade mai lungi de timp, cu efecte durabile și sustenabile.

Persoanele fizice şi juridice care au un cont curent deschis la BRD – Groupe Société Générale pot sprijini lunar copiii vulnerabili din România și din întreaga lume cu o donație lunară, fără niciun comision nici pentru ei, nici pentru UNICEF și fără să fie nevoie să meargă de fiecare dată la bancă. Pe site-ul www.unicef.ro, puteţi consulta lista sucursalelor unde vă puteţi întâlni cu mesagerii UNICEF. Aceştia sunt foarte uşor de recunoscut: au o legitimație ștampilată, o mapă de prezentare a proiectelor UNICEF și nu cer niciodată bani în numerar. Puteţi verifica dacă cineva face parte din echipa noastră sunând la 021/201 78 43 sau trimiţând un email la adresa mimarin@unicef.org.

Ce poţi să faci ca Prieten UNICEF? Poți ajuta un copil să meargă la școală, poți hrăni un copil malnutrit şi astfel să îl ajuţi să supravieţuiască, poți proteja copiii împotriva unor boli grave sau poţi ajuta un copil să crească alături de familia lui.

O donație cât de mică reprezintă şansa la o viaţă mai bună pentru un copil din România sau din alt colţ al lumii! UNICEF mulţumeşte BRD – Groupe Société Générale pentru tot sprijinul acordat în desfăşurarea campaniei Prietenii UNICEF. Până acum, peste 3.000 de persoane au decis să sprijine copiii din România şi din întreaga lume devenind Prieteni UNICEF!

Despre UNICEF România

UNICEF este prezent în România şi în alte 150 de ţări pentru a promova supravieţuirea şi dezvoltarea copiilor din perioada copilăriei mici până la adolescenţă.În România, UNICEF susţine drepturile copiilor prin programe de sănătate şi nutriţie, educaţie de calitate, precum şi prin protecţia copiilor împotriva violenţei, neglijenţei şi HIV/SIDA. UNICEF este susţinut financiar integral prin contribuţiile voluntare ale persoanelor fizice, corporaţilor, fundaţiilor şi a guvernelor.

 

Despre BRD-Groupe Société Générale

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a patra capitalizare bursieră la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.