O companie romaneasca, nominalizata in finala competitiei European IT Excellence Awards 2011

0

Evolve a fost nominalizat in finala prestigioasei competitii European IT Excellence Awards 2011. misoft systems a primit titlul de Finalist la categoria Customer Relationship pentru implementarea soluţiei de management a clientilor – Evolve, anunta comunicatedepresa.ro

European IT Excellence Award este o competiţie care selectează si recompensează producătorii şi distribuitorii de software din Europa cu cele mai bune performanţe în dezvoltarea şi implementare aplicatiilor software.

Despre misoft systems

misoft systems este una dintre putinele companii romanesti cu solutie integrata proprie pentru managementul relatiilor cu clientii.
misoft systems este o companie cu capital integral privat care ofera servicii de dezvoltare software la cerere cu specializare pe solutii informatice pentru afaceri, precum si servicii de consultanta tehnica si de afaceri.
Evolve este o aplicatie software care combina functionalitati de tip CRM (Managementul Relatiei cu Clientii) cu cele de BI (Business Intelligence) si Document Management.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează