Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Numar record de inscrieri in Romanian CSR Awards 2019

0
  • Competitia, aflata la a saptea editie, este dedicata exclusiv companiilor si fundatiilor corporative din Romania;
  • Premierea castigatorilor va avea loc pe 10 Aprilie, in cadrul unei Gale de Premiere;

Bucuresti, 5 Martie: Romanian CSR Awards, eveniment aflat deja la a saptea editie, a aliniat la start 176 de proiecte de responsabilitate sociala. Acestea au fost implementate pe parcursul anului trecut, de circa 100 de companii.

Cele mai multe aplicatii au fost inregistrate la categoria Sustinerea Comunitatii, pe urmatoarele doua locuri situandu-se categoriile Sanatate si Educatie.

Proiectele inscrise in competitie vor fi evaluate in perioada urmatoare de catre Juriul competitiei. Premierea castigatorilor se va face in cadrul unei Gale de Premiere ce va avea loc pe 10 Aprilie, in Bucuresti.

„Ne bucuram sa vedem ca sunt din ce in ce mai multe proiecte de CSR care au un impact semnificativ in comunitate. Si mai ales, oameni dedicati initiativelor de bine. Uram mult succes tuturor companiilor care au inscris proiecte in competitie si abia asteptam sa ne intalnim la ceremonia de premiere”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager CSR Media Network.

Evenimentul este dedicat exclusiv companiilor si fundatiilor corporative din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate.

Partenerii din acest an ai Galei Romanian CSR Awards sunt companiile: Penny Market, Ursus Breweries, Coca-Cola HBC, OMV Petrom, KFC, TELUS International, Holcim, CEZ si Unilever.

Partenerii Media ai acestei competitii sunt: CSRmedia.ro, CAFEmedia.ro, CSRLeaders.roBussines 24, Romania Pozitiva, TheTrends.ro  ComunicatedeAfaceri.ro, Ziare.com.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.