Nu toate lucrurile se învaţă în şcoală!

0

AIESEC România invită studenţii să descopere lucruri pe care nu le-au învăţat în şcoală, prin participarea la un internship plătit în stăinătate.

Sub sloganul ”Nu toate lucrurile se învață în școală!”, studenții din cele 14 orașe în care AIESEC este prezent – Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara – vor avea ocazia să afle mai multe despre oportunitățile aduse pe piață, adresate exclusiv tinerilor și studenților și se vor putea înscrie pentru un astfel de program până în data de 4 august.

Programul Global  Internships se adresează studenților aflați în an terminal sau proaspăt absolvenți, ce doresc  să câștige experiență în domeniul studiat. Programul vizează în special persoanele specializate în domenii precum IT, Marketing, Management, Inginerie și Pedagogie, care au cel puțin o experiență de lucru anterioară, fie aceasta pe durată scurtă sau lungă. Durata minimă a unui astfel de stagiu de practică este de 3 luni, iar cea maximă de 18 luni, iar aplicanții au libertatea de a-și alege una dintre cele 124 destinații posibile.

Pornind de la mesajul central pe care AIESEC  încearcă să îl transmită studenților în țară, se pot regăsi ilustrații ce conțin învățături ale oricărei persoane plecate în străinătate, prin programul de internship-uri plătite, în diverse cafenele sau restaurante locale din cele 14 orașe menționate anterior. Tinerii își pot face o fotografie lângă acele ilustrații, pe care dacă o postează pe facebook cu hashtag-ul #vreausaplec #AIESECRomania sunt considerați aplicanți ai acestui program.

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate pot accesa pagina de facebook http://www.facebook.com/GlobalInternshipsByAIESECRomania.

cover-AIESEC

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.