Noul trend pentru cadourile de Crăciun – experienţa de viaţă pentru copilul tău

0

Noua generaţie îşi petrece timpul în fata telefoanelor smart, a tabletelor şi a calculatoarelor: jocuri, social media, navigare pe internet şi foarte puţin timp rămas pentru a-şi face prieteni în lumea reală.

De aceea, tot mai mulţi părinţi îşi încurajează copiii să trăiască noi experienţe prin care să iasă din zona de confort şi să cunoască tineri de vârsta lor din medii diferite. Acesta este motivul pentru care părinţii nu mai aşază sub brad gadgeturi, ci le oferă cadou copiilor participarea în tabere internaţionale de limba engleză. Astfel de experienţe îi fac pe adolescenţi să devină mai încrezători în forţele proprii, mai responsabili şi să întrezărească noi perspective în educaţia lor.

Experienţele pentru copiii noştri au fost extraordinare! Întâlnirile cu tineri din toată lumea i-au dat fiicei mele un nou imbold, şansa de a vedea altfel lucrurile. ”Mirela Horumba, părinte.

Un cadou perfect de Crăciun: o experienţă de viaţă!

Cele mai populare tabere sunt cele de limba engleză, în care adolescenţii pot comunica într-o limbă de circulaţie internaţională cu ceilalţi participanţi din întreaga lumea. Astfel de tabere de engleză sunt organizate în Marea Britanie, Irlanda sau SUA, în campusul unor universităţi sau colegii de top.

Timp de două săptămâni, participanţii trăiesc o experienţă multiculturală: cunosc tineri de pe toate continentele şi  iau parte la activităţile din campus special pregătite pentru că ei să interacţioneze cât mai mult cu ceilalţi – activităţi sportive, concursuri, jocuri, seri tematice, karaoke, seri internaţionale în care fiecare îşi prezintă tara de origine şi alte surprize. Programul taberelor include şi vizitarea celor mai importante atracţii din apropiere. Londra, Stonehenge, Dublin, San Fransico, Los Angeles, Edinburgh, sunt doar câteva dintre destinaţii.

Engleza la ea “acasă”

Pe lângă experienţa de viaţă, taberele internaţionale au mari beneficii lingvistice. Tinerii participa la cursuri de engleză susţinute de profesori nativi care predau prin metode interactive, total diferite de cele de la şcoală. Iar cursurile reprezintă o mică parte din engleză pe care adolescenţii o vorbesc în tabără, pentru că sunt practic nevoiţi să converseze în limba engleză de dimineaţă până seara în timpul activităţilor şi al vizitelor.

Shakespeare School este centrul de învăţare a limbii engleze din Bucureşti care organizează tabere internaţionale de limba engleză de aproape 10 ani cu mare succes. “Participanţii s-au întors mereu foarte încântaţi, iar părinţii au putut observa schimbările în ceea e priveşte încrederea copiiilor lor, responsabilitatea, deschiderea către lucruri noi, motivaţia de a învăţa şi bineînţeles, fluenţa în exprimare. “ afirma Adriana Alionte, director Shakespeare School.

În taberele internaţionale pot participa copii şi tineri cu vârsta cuprinsă între 9 şi 20 de ani. Grupul roman este însoţit de un profesor Shakespeare School şi în tabăra participanţii sunt supravegheaţi permanent. Pentru detalii despre program şi înscriere, cei interesaţi pot accesa site-ul http://shakespeare-school.ro/tabere sau pot suna la numărul 021 230 20 06.

 

Shakespeare School este centrul de învăţare a limbii engleze din București, recunoscut de Cambridge ESOL, care pregăteşte anual peste 1.800 de copii și tineri (4-25 ani). Cu trei sedii și o istorie de peste 11 ani, Shakespeare School se mândreşte cu mii de cursanţi care au făcut performanţa în limba engleză, în ţară şi în străinătate, după ce i-au urmat cursurile. Modul de predare interactiv, abordarea caldă a profesorilor şi măsurarea lunară a rezultatelor definesc metoda Shakespeare School. Centrul oferă cursuri anuale pentru fiecare vârstă şi nivel de performanţă, cursuri de vară, tabere de engleză în ţară şi străinătate, cursuri pentru examenele Cambridge, TOEFL şi IELTS, cluburi de conversaţie cu profesor nativ şi un program de mentoring pentru părinţi.

Pentru mai multe detalii, vizitează shakespeare-school

Tabara Internationala la Edinburgh

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează