Noul Office, disponibil deja si pentru organizatiile neguvernamentale din Romania

0

 

Cea mai noua versiune a Microsoft Office este deja disponibila pentru organizatiile neguvernamentale din Romania prin programul de donatii Microsoft al TechSoup Romania.

Organizatiile neguvernamentale din Romania pot avea acum acces la versiunile de Office Standard sau Professional din catalogul online aflat pe www.techsoup.ro, precum si la sistemele de operare Windows 7 si Windows 8, cu care Office este compatibil.

Tehnologie pentru ONG-uri

Noul Office ofera o serie de noi optiuni si beneficii in comparatie cu Office 2010: posibilitatea de a deschide si edita documente PDF in Word si sincronizarea si integrarea documentelor cu mai multe dispozitive, prin SkyDrive – serviciul de arhivare si lucru online al Microsoft, noi optiuni de vizualizare grafica pentru informatii din Excel si PowerPoint, noi formule simplificate care fac lucrul cu Excel foarte intuitiv.

TechSoup Romania va oferi in perioada urmatoare organizatiilor neguvernamentale din Romania si traininguri online, webinare si alte materiale despre noul Office.

TechSoup este cea mai mare intreprindere sociala care ofera tehnologie accesibila organizatiilor neguvernamentale din toata lumea.

Cele peste 550 de organizatii neguvernamentale din Romania membre ale comunitatii TechSoup au facut economii de peste 1.000.000 USD in ultimii 3 ani, avand in acelasi timp acces la cele mai noi programe si aplicatii – peste 300 de produse de software care le pot face munca mai eficienta.

 

Alaturi de TechSoup Romania sunt parteneri internationali precum AdobeCisco si Microsoft care ofera cele mai noi programe si aplicatii organizatiilor romanesti in Programul de Donatii, dar si companii romanesti de IT care sunt alaturi de organizatii neguvernamentale din Romania voluntariind in programe precum ReStart Romania.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează