Noua Nadia!

1

Aur la sol, bronz la individual compus, argint la barna si in concursul pe echipe. Acesta este palmaresul Larisei Iordache, gimnasta romanca in concursul junioarelor, la Europenele de la Birmingham. Gimnasta în vârstă de 13 ani a cucerit patru medalii, motiv petnru care a fost deja numita de presa noua Nadia!
La senioare, Amelia Racea este noua campioană europeană la bârnă, iar Raluca Haidu şi Diana Chelaru au obţinut bronzul, la bârnă şi sol.

„Larisa Iordache este născută la data de 19 iunie 1996, la Bucureşti. Se spune despre ea că este „noua Nadia”, fiind cel mai bun produs al gimnasticii româneşti actuale. Ea face parte din generaţia care se pregăteşte pentru participarea la JO 2012, de la Londra.”

Mai multe informatii pe realitatea.net (foto Florin Ghinda, 2010)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.