Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noi candidaturi pot fi depuse pentru Growww, un program de recrutare și dezvoltare

0

Grupul MOL lansează ediția 2014 a Programului Growww. 

Noi candidaturi pot fi depuse pentru Growww, un program al Grupului MOL pentru recrutare și dezvoltare, distins cu premii.  

Grupul MOL angajează anual peste 250 de tineri talentați prin intermediul programului Growww.

Pozițiile oferite prin intermediul Growww sunt disponibile în 25 de companii din Grupul MOL, situate în 11 țări.

Grupul MOL lansează o nouă ediție a programului său internațional de recrutare și dezvoltare. Compania va angaja peste 250 de tineri talentați prin intermediul Growww, în cadrul a 25 de companii din Grupul MOL, în 11 țări.

MOL_Growww2014

Acesta este al optulea an consecutiv în care Grupul MOL oferă absolvenților ocazia unică de a-și începe cariera într-o companie de talie internațională, de a dobândi experiență de muncă sub îndrumare profesională și de a-și demonstra abilitățile într-un mediu de lucru inter-cultural.

Programul a fost disponibil tinerilor din România începând cu anul 2010. Până la ediția actuală, 12 tineri români talentați, cu vârste între 21 și 23 de ani, au fost recrutați și lucrează în companii ale Grupului MOL. MOL România are circa 200 de angajați. Pentru ediția din acest an, absolvenții din România își pot depune candidaturile la adresa growww2014@molromania.ro

La nivel de Grup, sunt oferite peste 250 de poziții Growww, în domenii variind de la inginerie, afaceri, IT la științe naturale sau sociale. În acest an sunt disponibile posturi pentru candidați în 11 țări precum Croația, Cehia, Ungaria, Irak, Pakistan, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia și Slovenia.

“Ingineria sau științele naturale sunt mai puțin populare printre tineri în zilele noastre, iar noi credem că este esențial să sprijinim talentele și în aceste domenii, oferindu-le posibilitatea de a evolua și de a se dezvolta în mediul cel mai potrivit. De la lansarea sa, în 2007, am angajat 1.350 de persoane prin intermediul acestui program, iar o parte dintre managerii noștri din mai multe țări provin din rândurile participanților la Growww.  20% dintre foștii participanți au fost promovați în cadrul organizației, ceea ce înseamnă că am selectat cele mai bune candidaturi”, a declarat Zdravka Demeter Bubalo, Vicepreședinte responsabil pentru Resurse Umane în cadrul Grupului MOL.

“Am pornit de la zero, dar am avut oportunitatea de a prelua informații și cunoștințe de la cei mai buni. Nu a fost ușor, dar m-am adaptat nevoilor echipei, deoarece lucrez într-un mediu profesionist, deschis și creativ, în care contribuția fiecăruia este importantă”, a declarat Robert Marița, angajat la MOL România, unul dintre câștigătorii precedentelor ediții ale programului Growww.

Pentru informații actualizate continuu referitor la acest program vă rugăm să vizitați și pagina de Facebook a Growww, la adresa www.facebook.com/growww

Despre MOL

Grupul MOL este o companie multinaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări şi aproximativ 29.000 de angajaţi în întreaga lume. Activitatea Grupului MOL pe segmentul de explorare și producție se bazează pe experiența de peste 75 de ani a companiei în producția de hidrocarburi. În prezent  există facilități de producție în șapte țări și instalații de explorare în 12. Grupul operează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croaţia. Grupul MOL deține de asemenea o rețea de peste 1.700 de benzinării în 11 țări din Europa Centrală și de Sud- Est.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.