No comment! Doar respect si felicitari!

0

Medalie  de bronz la handbal pentru Romania!

Talida Tolnai: „Vreau sa ii multumesc lui Dumnezeu. A fost un meci foarte greu, in care s-a vazut ca toate am luptat cot la cot si a iesit victoria”

Cristina Neagu: „Dedicam victoria celor care ne-au sustinut la bine, dar mai ales la greu. A fost un turneu extraordinar, desi tristetea a fost mare dupa meciul de ieri. Astazi a fost un meci incrancenat, dar am vrut sa ne luam revansa”.

via sport.ro

PS: citeste si acest articol despre istoria performantelor echipei Romaniei de handbal feminin.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează