Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Negocierile din cadrul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica sunt conduse de Romania!

0

Incepând cu luna ianuarie 2010, România conduce negocierile privind elaborarea Strategiei pe termen mediu a Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA) pentru perioada 2012-2017.

„Mandatul este exercitat în baza deciziei Consiliului Guvernatorilor AIEA din noiembrie 2009. În această calitate, Misiunii permanente a României pe lângă organizaţiile internaţionale de la Viena îi revine sarcina să conducă un proces complex de negocieri şi consultări cu Secretariatul Agenţiei şi cu statele membre, care se va derula în intervalul ianuarie – decembrie 2010. Strategia pe termen mediu a AIEA reprezintă documentul programatic principal al Agenţiei, care trasează priorităţile pentru următorii cinci ani” conform comunicatului de presă al Ministerului Afacerilor Externe.

„Strategia pe termen mediu a AIEA reprezintă documentul programatic principal al Agenţiei, care trasează priorităţile pentru următorii cinci ani în domenii precum securitatea şi siguranţa nucleară, garanţiile nucleare şi cooperarea tehnică cu statele membre” completează ziarero.realitatea.net

„În cadrul celei de-a 53-a sesiuni a Conferinţei Generale a AIEA (septembrie – octombrie 2008), România a fost aleasă membră în Consiliul Guvernatorilor al AIEA din partea Grupului regional Est European pentru un mandat de 2 ani (septembrie 2008 – septembrie 2010). Cu prilejul primei reuniuni a Consiliului, în octombrie 2008, România a fost desemnată să ocupe una din cele două poziţii de Vice-preşedinte pentru o perioadă de 1 an” conform jurnaliştilor de la ziarero.realitatea.net

De pe site-ul International Atomic Energy Agency redăm câteva cuvinte de descriere.

iaea_org_logo_new„The IAEA is the world´s center of cooperation in the nuclear field. It was set up as the world´s „Atoms for Peace” organization in 1957 within the United Nations family. The Agency works with its Member States and multiple partners worldwide to promote safe, secure and peaceful nuclear technologies.”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.