Ne-am calificat!

0

Echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Londra, precum şi la cinci finale de la Campionatele Mondiale de la Tokyo, informează Mediafax.

La JO de la Londra se vor califica şi medaliatele din finalele pe aparate, programate în 15-16 octombrie, scrie buzznews.ro. Finala feminină pe echipe va avea loc în 11 octombrie, iar cea la individual compus în 13 octombrie.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează