Ne-am calificat la Campionatul Mondial de handbal!

0

Veste foarte buna pentru handbalul romanesc! Naţionala României de handbal masculin s-a calificat la Campionatul Mondial din Suedia!
Performanta se datoreaza rezultatului bun din meciul cu reprezentativa Rusiei în manşa retur a barajului. Romania a invins cu scorul 37-32 (16-13). În tur tricolorii pierduseră cu scorul de 28-32. Tragerea la sorţi a celor patru grupe preliminare de câte şase echipe, ale CM din 2011, va avea loc în 9 iulie, la Goteborg.
Mai multe informatii pe adevarul.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează