Muzica de la Mozart Rocks este pe internet!

0

Organizatorii evenimentului Mozart Rocks  anunţă că au pus pe prima pagină a sitului web mozartrocks.ro un media player din care putem asculta extrase din concertul Mozart ROCKS 2010, 12 aprilie, Sala Palatului.

Piesele vor fi transmise anul acesta, mai prin toamnă, la Televiziunea Română într-o emisiune TV dedicată concertului.

„Încă o dată mulţumim membrilor Orchestrei Filarmonicii „George Enescu” pentru deosebita colaborare şi sprijinul acordat, maestrului dirijor Tiberiu Soare şi tuturor artiştilor din „partea rock” pentru prestaţia de excepţie”, scrie Constantin Teodorescu.

Vă urăm tuturor audiţie plăcută şi vă mulţumim anticipat celor care veţi face cunoscut acest eveniment prietenilor de pe net.

Constantin Teodorescu
Mozartrocks.ro


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează