Muzica anticoruptie revine!

0

Anul trecut si-au inscris videoclipurile mai mult de 100 de artisti, anul acesta, la doar 1 saptamana de la deschiderea competitiei deja s-au inscris 18 videoclipuri de pe 4 continente!

Fie ska, hip hop, punk, folk sau dubstep – daca ai un videoclip care contine un mesaj anticoruptie si ai varsta pana in 35 de ani, inscrie-l pe website: www.anticorruptionmusic.org

Cele 3 trupe castigatoare vor canta in Brazilia in cadrul Conferintei Internationale Anti-Coruptie.

Din juriu fac parte anul acesta: Blitz the Ambassador (Ghana/USA), Natalia Pa’apa’a (Australia), Comrade Fatso (Zimbabwe), Tamer Abu Ghazaleh (Palestine/Egypt), Shivani Ahlowalia (USA) si Attallah Toussy (Egypt).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează