„Murfatlar Roumania” – brandul romanesc a fost copiat! :)

0

De fapt – nu prea e o veste tocmai buna – dar am decis sa publicam aceasta informatie mai mult cu titlu de amuzament / senzational 🙂

Unul dintre standurile de la expoziţia de produse alimentare FuyaExpo, din Gouangzhou (China), a aparţinut „Murfatlar Roumania”. Adică unui producător chinez care a decis să-şi însuşească brandul românesc de vinuri „Murfatlar România”. De altfel, chinezii sunt cunoscuţi pentru că „pocesc” numele mărcilor internaţionale: Panasonic a devenit „Panasoanic”, Nike – „Mike”, iar Adidas – „Adibas”, scrie gandul.info.

Sursa: mediafax via ziareroDespre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează