Motive ca sa emigrezi din Romania….

0

„A urcat pe cinci dintre cele mai înalte vârfuri muntoase din lume şi a escala­dat şase dintre cei mai înalţi vulcani. De fiecare dată când pleacă într-o expediţie, pe lângă echipamentul special nu uită niciodată să pună în bagaj drapelul României.”

Se pregăteşte să cucerească cel mai înalt vulcan din Antarctica!

„Anul acesta, în februarie a cucerit vârfurile Kosciuszko, Giluwe şi Carstensz Pyramid din Oceania. Apoi, în vară, au urmat Pico de Orizaba şi McKinley din America de Nord. Mai are un vulcan – Mount Sidley şi două vârfuri – Mount Vinson şi Everestul, pentru a încheia cele două circuite. Şi e hotărâtă să le urce pe toate până în vara anului viitor.”

O cheamă Crina Imola Popescu şi are 15 ani.

Povestea ei este pe jurnalul.ro (Multumim Oana!

Nota RomaniaPozitiva: Ne cerem scuze pentru titlul pus de noi acestui scurt articol, in mod intentionat inselator. Este un titlu „senzational”. Este gandit special sa fie senzational pentru cei care vor sa emigreze din Romania. Este pentru cei care cauta cu insetare motive sa „faca misto” de locul in care traiesc (oare traiesc?!). Cu un astfel de titlu probabil ca niciunul din cititorii „clasici” ai blogului nostru nu o sa deschida articolul 🙂

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează