Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mondelez România a semnat Carta Diversității

0

Mondelez România a semnat Carta Diversității, o inițiativă ce reprezintă un punct de referință în dezbaterea națională despre diversitate.

Mondelez România se alătură cu mândrie Cartei Diversității. Perspectivele diverse favorizează dezvoltarea unor branduri relevante, puternice, ne permit să investigăm idei noi, să beneficiem la maxim de potențialul angajaților noștri, având un impact pozitiv în business, dar și în societate. Ne dorim să inspirăm și să motivăm oamenii talentați din compania noastră, care au background diferit, să creăm un mediu care să favorizeze creativitatea și să îi încurajăm să ne provoace pentru a fi mai buni. Pentru a atinge obiectivul ambițios de a deveni cea mai bună companie de snacking din lume, este important să continuăm să apreciem și să încurajăm diversitatea, valorizând ce ne unește, dar și ce ne face să fim unici”, declară Ivaylo Naydenov, Director General Mondelez România, Bulgaria și piețele din estul Adriaticii.

Carta Diversității din România urmează modelele de succes existente în alte state europene și are la bază un set de principii generale, asumate voluntar cu scopul de a promova diversitatea, non-discriminarea, incluziunea și egalitatea de șanse la locul de muncă.

Despre Mondelēz International

Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) își dorește să devină cea mai bună companie de snacking (gustări) din lume, veniturile nete din 2017 fiind de aproximativ 26 miliarde de dolari. Creând momente de bucurie în aproximativ 160 de țări, Mondelēz International este lider global pe piețele de biscuiți, ciocolată, gumă, bomboane și băuturi pudră, cu branduri puternice de biscuiți, ca Oreo și belVita; ciocolată – Cadbury Dairy Milk și Milka; gumă – Trident.  Mondelēz International este membru în Standard and Poor’s 500, Nasdaq 100 și Dow Jones Sustainability Index. Vizitați www.mondelezinternational.com sau urmăriți contul deTwitter la www.twitter.com/MDLZ.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.