MobilPay.ro a fost premiat in Sillicon Valley!

0

Primul business românesc premiat în cadrul unei competiţii din Silicon Valley. MobilPay in top 3 cele mai votate tehnologii din cadrul primei expoziţii dedicate start-up-urilor prezente în Silicon Valley!
MobilPay, procesatorul autohton de tranzacţii online prin card bancar şi plăţi prin SMS operat de compania Netopia Sistem, s-a situat în top 3 cele mai votate tehnologii din cadrul primei expoziţii dedicate start-up-urilor prezente în Silicon Valley.

NETOPIA este leader de piata in Romania in domeniul comunicatiei prin sms si in ceea ce priveste microplatile cu telefonul mobil.

Potrivit articolului publicat de Capital.ro „în cadrul reuniunii Plug and Play Spring 2010, desfăşurate în perioada 20 mai – 3 iunie au fost prezentate audienţei peste 40 de afaceri din domenii cât mai diverse, de la Internet, media, la software şi jocuri.”

mobilpay.ro este destinat proprietarilor de servicii sau magazine online, cu posibilitatea de a-si monetiza eficient traficul si continutul, fiind o alternativa viabila pentru procesarea platilor online. Mai multe informatii despre mobilpay chiar pe site-ul oficial mobilpay.ro

(PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează