Mirunette International Education a desemnat castigatorii taberelor de limba engleza din Anglia, din vara 2015!

0

Mirunette International Education a premiat finalistii concursului national de limba engleza Mirunette Language Competition, in data de 6 iunie 2015, la Galeria de Arta Contemporana Galateca. In competitie s-au inscris peste 3400 de participanti, in etapa a II-a s-au calificat 1229 de elevi, iar in etapa a III-a au fost selectati doar 45 finalisti, acestia din urma provenind din 25 localitati din tara.

poza IV

Marile premii ale concursului Mirunette Language Competition sunt 2 tabere internationale de limba engleza de 2 saptamani in Anglia. Alexandra Theodora Popa, eleva la scoala generala „I.L. Caragiale” din Pitesti, a castigat locul I la categoria de varsta 10-13 ani, si va merge gratuit in tabara de limba engleza de la St. Mary’s School (una dintre cele mai importante scoli de tip boarding din Anglia), in apropiere de Londra. Oana Miruna Machita, eleva a Colegiului National „Mihai Viteazul” din Slobozia, este castigatoarea premiului I la categoria de varsta 14-17 ani, si va participa gratuit in tabara de limba engleza desfasurata la renumita Universitate Queen Mary din Londra.

Locurile II au fost ocupate de catre Ioana Cernat (grupa 10-13 ani), de la Colegiul National „Gh. Lazar”, din Bucuresti, si Roxana Elena Dumitriu (grupa 14-17 ani), de la Colegiul National „Vasile Alecsandri”, din Galati.  Premiile III au mers catre Tudor Onose (categoria de varsta 10-13 ani), de la scoala gimnaziala „Turoczi Mozes”, din Tg. Secuiesc, si Andra Bujan (categoria de varsta 14-17 ani), de la Colegiul National „Andrei Saguna”, din Brasov.

Listele finalistilor concursului de limba engleza Mirunette Language Competition pot fi accesate pe site-ul Mirunette International Education. Marii finalisti au venit din intreaga tara: Alba Iulia, Arad, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Campina, Cluj, Cornu, Constanta, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galati, Iasi, Focsani, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Slobozia, Pucioasa, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Tecuci, Targu Neamt si Targu Secuiesc.

Finalistii concursului Mirunette Language Competition au castigat si numeroase alte premii: tablete de la Allview, biciclete de la Biciclop, examene de limba engleza Cambridge sau IELTS de la British Council, bilete la film de la Cinema City, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, dictionare de fotografie, camere foto si un curs de fotografie de la F64, materiale promotionale de la Generali, carti de la Editura Humanitas si carti in limba engleza de la Libraria Engleza Anthony Frost, cursuri de IT/Photoshop/Afaceri de la Kidster, jocuri de la Mind Blower, stilouri de la Gifts Boutique, cursuri de limba engleza de la Shakespeare School si abonamente la laser tag de la Stalingrad Laser Tag Arena.

Elementul de noutate principal in probele concursului Mirunette Language Competition – editia 2015, a fost constituit de realizarea unui material video de promovare a unei tabere din Marea Britanie si Irlanda. Materialul video a avut scopul de a evidentia fluenta, vocabularul, corectitudinea exprimarii in limba engleza, dar si creativitatea participantilor, tehnologia folosita nereprezentand un criteriu de selectie. Finalistii au reusit sa impresioneze si sa emotioneze comisia de evaluare a concursului Mirunette Language Competition, remarcandu-se prin creatii originale si un vocabular excelent al limbii engleze.

Taberele internationale de limba engleza in Anglia

O tabara internationala in Anglia reprezinta pentru elevi o modalitate eficienta si distractiva de a studia limba engleza cu profesori nativi, de a interactiona cu elevi de diverse nationalitati, de a testa sistemul de invatamant britanic, de a locui in campusul unor scoli de elita, dar si de a vizita obiectivele turistice celebre din Anglia, una dintre cele mai frumoase tari din lume! In taberele internationale, elevii urmeaza cursuri de limba engleza standard, intensiv sau cu tematici speciale, in centre academice prestigioase din Anglia.

Perfectionarea nivelului de limba engleza si eliminarea barierei de comunicare sunt facilitate de exercitiul intr-un mediu de vorbitori nativi si incurajarea comunicarii si in timpul activitatilor distractive, jocurilor si excursiilor. Toti elevii care au participat in tabere internationale in strainatate, alaturi de Mirunette International Education, au afirmat cu entuziasm ca aceasta experienta le-a schimbat viata si le-a deschis noi orizonturi.

Concursul national de limba engleza Mirunette Language Competition – editia 2015, a fost realizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar.

Mirunette International Education este reprezentant in Romania pentru peste 60 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa. Mirunette International Education este lider de peste 10 ani in organizarea de tabere internationale si in consilierea educationala pentru admiterea la scoli si universitati renumite din strainatate.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează