Mircea Lucescu nominalizat pentru cel mai bun antrenor din 2009!

0

Inca un roman pe lista de performanta la nivel international! Mircea Lucescu este nominalizat pentru cel mai bun antrenor al anului 2009!

„Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a fost nominalizat de forul european de fotbal la titlul de cel mai bun tehnician al anului 2009, dupa ce a castigat Cupa UEFA alaturi de echipa ucraineana”, informeaza site-ul oficial al forului citat de 9am.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează