Ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, va participa mâine la deschiderea Social Work International Conference

0

Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Dragoș Pîslaru, va participa joi, 3 noiembrie 2016, începând cu ora 14.00, la deschiderea Social Work International Conference, în cadrul căreia se va discuta despre viziunea privind sustenabilitatea asistenței sociale și despre creșterea capacității comunităților și a oamenilor care lucrează în domeniu.

mmuncii

Evenimentul va avea loc la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din Soseaua Panduri, nr. 90.

La conferința de la București va participa și secretarul general al Federației Internaționale a Asistenților Sociali, dr. Rory Truell.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.