Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Minigranturi pentru asociațiile de elevi și studenți! Se finanțează proiecte de conștientizare, educare și sensibilizare

0

Fundația „Alături de Voi” România a anunțat lansarea unui concurs de minigranturi ce pot fi accesate de către organizații ale elevilor și studenților, granturi ce sunt acordate în cadrul proiectului „Build Solid Ground”, finanțat de Comisia Europeană, anunță www.fonduri-structurale.ro

Prin aceste granturi, se finanțează proiecte de comunicare și conștientizare legate de implementarea în România a Agendei 2030, cu accent pe obiectivele 1 (fără sărăcie), 5 (egalitate de gen), 8 (muncă decentă și 11 (orașe și comunități durabile).

Alocarea financiară pentru această competiție de minigranturi este de maxim 15,400.00 Euro, reprezentând 73,766.00 RON, în cadrul acestei competiții putând fi finanțate un număr maxim de 7 asociații ale elevilor și studenților cu o valoare maximă de 10,538.00 lei/per grant (echivalentul a 2200 Euro).

Sursa și mai multe informații aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.