Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Microsoft România caută parteneri în educație pentru creșterea competențelor digitale ale copiilor din România

0

Microsoft România, prin intermediul ARC România, a lansat către ONG-urile cu experiență în proiecte de educație invitația de a deveni potențiali parteneri într-un program care se va desfășura în următorii 3 ani și care va pune accentul pe creșterea competențelor digitale ale copiilor din România.

Revenim cu acest mesaj din partea partenerilor noștri de la Microsoft România. Mesajul este dedicat organizațiilor neguvernamentale din care faceți parte sau pe care le cunoașteți și le-ați putea transmite această invitație.

Până pe 10 ianuarie, ora 21.00, vă invităm să ne transmiteți pe adresa aplicatie@arcromania.ro o scurtă prezentare în Power Point (max 12 slideuri), în limba engleză, despre experiența organizației în proiecte de educație, educație pentru dezvoltarea de abilități digitale pentru copii, lucru cu grupuri defavorizate, lucru cu profesori, alte proiecte relevante în aceste zone- educație și lucru cu grupuri defavorizate.

Vă rugăm să urmăriți în prezentare următoarele aspecte:

 • top 3 proiecte din ultimii 3 ani- descriere pe scurincluzând număr de beneficiari și buget
 • O descriere detaliată a fiecărui proiect cu referire la număr de beneficiari, metodologia folosită, buget alocat, rezultate /impact și orice altceva considerați relevant
 • Număr de angajați permanenți și colaboratori
 • Expertiza și experiența în proiecte de educație
 • de ce are organizația un interes în programele de educație, care este motivația pentru a continua în acest domeniu
 • O scurtă selecție de apariții în media

Intenția Microsoft este de a cunoaște potențiali parteneri pentru un program care se va desfășura în următorii 3 ani și va pune accentul pe creșterea competențelor digitale ale copiilor din România.

În urma unei preselecții, o parte dintre organizațiile care manifestă interes pentru acest potențial parteneriat vor fi invitate într-un proces mai formal de finanțare.

Următoarele aspecte vor crește (fără a limita accesul altor organizații) șansele de a intra în următoarea fază a procesului de selecție:

 • 3 ani de activitate neîntreruptă a organizației
 • Organizația a coordonat cel puțin un proiect în zona de educație
 • Organizația are cel puțin 3 angajați cu normă întreagă
 • Bugetul anual al organizației este de 100 000 $ sau mai mare
 • Există angajați cu experiență în desfășurarea proiectelor în zona de educație

Decizia despre invitarea organizațiilor în faza următoare a procesului de finanțare se va lua până la data de 18 ianuarie 2017 și va fi comunicată tuturor celor care au transmis prezentările pe email. Decizia va fi luată în această fază de reprezentanți ai Microsoft România și ai ARC România.

Organizațiile care vor merge mai departe vor fi invitate să depună o propunere de proiect spre finanțare până la data de 6 februarie 2018, decizia finală despre parteneriatele care vor fi implementate urmând a fi comunicată pe 15 februarie astfel încât implementarea să poată începe din luna martie.

Pentru orice detalii sau întrebări vă rugăm să o contactați pe colega noastră Mădălina Marcu la 0724218069. Adresa pentru trimiterea prezentărilor vă reamintim că este aplicatie@arcromania.ro.

Sperăm să vă găsească bine acest mesaj,

Cu drag,
Echipa ARC și Microsoft

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.