Microsoft doneaza Office 365 si pentru ONG-urile din Republica Moldova

0

Vesti bune pentru organizatiile non-profit din Republica Moldova, programul Office 365 pentru ONG-uri este disponibil pentru toate organizatiile eligibile Microsoft.

Programul Office 365 pentru ONG-uri este disponibil pentru organizatiile neguvenamentale eligibile din Romania si Republica Moldova care aplica direct pe pagina Office 365 pentru ONG-uri a Microsoft.

Techsoup_RO_ROMANIA_RGB

Cum ma ajuta Office 365 daca sunt ONG?

Office 365 pentru ONG-uri este o solutie completa de productivitate in cloud pentru organizatii neguvernamentale. Este un instrument de lucru care profesionalizeaza si creste eficienta si capacitatea echipei organizatiei de a lucra impreuna pe proiecte, de oriunde.

Office 365 iti permite sa ai:

  • adrese de e-mail profesionale pentru organizatia ta, administrate profesional, de tipul nume.voluntar@organizatiamea.ro
  • sistem de conferinte online, astfel incat sa poti vorbi cu voluntarii sau echipa ta, oricand de oriunde
  • spatiu de arhivare in cloud pentru documentele tale si pentru documentele proiectelor organizatiei tale
  • acces de oriunde, pe orice dispozitiv mobil sau computer, indiferent de sistemul de operare
  • spatiu de colaborare pe documente, astfel incat sa lucrezi mai integrat cu echipa ta de proiect
  • posibilitatea de a crea site-uri interne pentru echipele de proiect, astfel incat echipa ta de proiect sa aiba la un loc termene limita, sarcini si documente esentiale pentru acele proiecte.

Cine poate primi Office 365 pentru ONG-uri?

Pot aplica la programul Office 365 pentru ONG-uri organizatiile neguvernamentale legal constituite in Romania si Republica Moldova.

Eligibilitatea se stabileste prin analiza documentelor statutare si constitutive ale organizatiei, in functie de profilul de activitate al organizatiei si politicile de donatie  si responsabilitate sociala ale Microsoft. Criteriile de eligibilitate Microsoft pot fi consultate aici: eligibilitate pentru Office 365 pentru ONG-uri.

Informatii suplimentare despre cum puteti activa donatia de Office 365 pentru ONG-uri sunt disponibile aiciAflati totul despre planurile disponibile si cum va puteti creste productivitatea organizatiei voastre aici: despre Office 365 pentru ONG-uri.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează