Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mesajul Presedintelui Parlamentului European cu ocazia Zilei Europei

0

Mesajul Președintelui Parlamentului European Antonio Tajani, cu ocazia Zilei Europei

unnamed (1)

Astăzi, pe 9 mai, sărbătorim Ziua Europei. Suntem mândri de ceea ce am realizat în ultimii 70 de ani: pace şi libertate. Am apărat aceste valori în întreaga lume, fiind singurul continent pe care nu există pedeapsa cu moartea.

Dar nu este suficient, trebuie să reflectăm la acţiunile noastre viitoare, întrucât trebuie rezolvate probleme precum șomajul, terorismul şi migrația. Ținând cont de valorile şi istoria noastră şi, în acelaşi timp fiind mândri de ele, trebuie să avem puterea să mergem înainte şi să oferim răspunsuri concrete cetăţenilor noştri.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.