Mesaj american de curtoazie:)

0

Hillary Clinton, Secretarul de stat american a transmis romanilor un mesaj de felicitare pentru cei 20 de ani de democratie! Pentru Statele Unite România este “un aliat si un prieten de încredere”. Hillary Clinton conchide: “În numele presedintelui Barack Obama si al cetatenilor Statelor Unite, felicit poporul României pentru 20 de ani de democratie!

„În urma cu 20 de ani, la 17 decembrie 1989, romanii au dus mai departe valul de libertate din Europa Centrala. Mai întâi în Timisoara, apoi în toata România, barbati si femei au îndraznit sa se ridice împotriva tiraniei. Ei si-au riscat propria siguranta si, astfel, au eliberat o natiune, scrie Hillary Clinton, in mesajul publicat pe site-ul Departamentului de Stat american. “Aceasta este o oportunitate de a sarbatori marele progres, pe care Romania l-a inregistrat în anii care s-au scurs de la acele zile fatidice de decembrie”, considera oficialul american. În urma cu 20 de ani, nimeni nu stia ce va iesi din ruinele comunismului. “Dar, datorita determinarii si curajului poporului român, astazi, tara lor este o democratie puternica, un nou membru vibrant al Uniunii Europene si un membru pretuit al NATO”, continua mesajul.”

Continuarea articolului pe ziarero.realitatea.net

american-flag

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează