Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Meet the PROs / Amsterdam, 16 iunie 2011

0

GRSPSociety Amsterdam, filiala GRSPSociety (Societatea Globala a Studentilor si Tinerilor Profesionisti Romani) te invita la a doua editie Meet the PROs pentru a discuta despre Finance si cariera profesionala cu Lucian Negoescu – Change Management Analyst Fund Services Management la AEGON Asset Management.

Meet the PROs a fost initiat cu scopul de a pune in contact si de a facilita schimbul de informatii intre studentii si tinerii profesionisti romani care traiesc peste hotare si experti din diferite domenii care si-au construit o cariera in mediul international. De asemenea, proiectul vizeaza nu numai transferul de cunostinte, dar si intarirea relatiilor in cadrul comunitatilor romanesti din strainatate.

Aceasta editie va avea loc joi, 16 iunie, incepand cu ora 19:30, intr-un cadru informal in lounge-ul Neva Cafe Restaurant de la Hermitage Museum Amsterdam.

Inscrie-te pana miercuri, 15 iunie, la amsterdam@grspsociety.org!

Te asteptam!

Despre autor

avatar

Asociația Globală a Tinerilor Studenți și Profesioniști Români (GRASP) este o organizație neguvernamentală fondată în 2008 la iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în străinătate. GRASP este o reţea deschisă care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și susținerea antreprenoriatului. www.mygrasp.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.