Medalii romanesti la Campionatele Europene pentru juniori si tineret! Ce inseamna 16=6+6+4?

0

Halterofilul braşovean Adrian Ghişoiu a cucerit 2 medalii de aur la Campionatele Europene pentru juniori şi tineret!
Ghişoiu (cat. 77 kg) a câştigat aurul la smuls (151 kg) şi total (331 kg), precum şi o medalie de bronz la stilul aruncat (180 kg).

Alte 3 medalii de aur la categoria 63 kg (tineret) au fost câştigate de Roxana Cocoş.

Intra pe adevarul.ro ca sa vezi totalul medaliilor câştigate de România la Campionatele Europene pentru juniori şi tineret! O să-ţi placă ce o să citeşti!

PS: Multumim – ca de obicei – Oana Petria!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează