Medalii de argint si bronz!

0

6 elevi români au câștigat medalii la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru juniori!

Potrivit comunicatului de presă de la Ministerul Educaţiei (via mediafax) elevi români au câştigat două medalii de argint şi patru de bronz.

Cele două medalii de argint au fost câştigate de Dumitru Călugăru şi Ioan Ignat, elevi în clasa a VIII-a la Şcoala Generală „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu şi, respectiv, la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa.
Sursa: aici.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează