Medalie de bronz la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva!

0

Invenţiile româneşti sunt apreciate la nivel internaţional. La ediţia de anul acesta a Salonului Internaţional de Invenţii Geneva inginerul Corneliu Birtok-Băneasă din judeţul Hunedoara a primit medalia de bronz pentru un dispozitiv care poate reduce consumul de carburant al maşinilor în zilele caniculare.

Mai mult, invenţia, care se numeşte deflector integrat pentru radiaţiile termice provenite de la motoarele cu ardere internă, creşte şi puterea motorului auto, scrie romanialibera.ro

Invenţia românului a fost aleasă dintre sutele de dispozitive prezentate la cea de-a 39 ediţie a Salonului Internaţional de Invenţii de la Geneva de inventatori veniţi din peste 50 de ţări. Salonul de anul acesta a fost deschis între 6 şi 10 aprilie. Dispozitivul inginerului hunedorean va fi brevetat şi de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci. Aceasta nu este prima sa invenţie premiată. El a mai primit premii la diferite concursuri şi pentru alte dispozitive.

Sursa: romanialibera.ro via ziarero.antena3.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează