Medalie de aur si argint la Olimpiada Internationala de Biologie

0

Educatia romaneasca produce (totusi) rezultate de exceptie! Elevii români au obţinut o medalie de aur şi una de argint la a XXI-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Biologie, organizată în Changwon – Coreea de Sud.

Medalia de aur a fost câştigată de Paula Enache, de la Colegiul Naţional „Ion C. Brătianu” din Piteşti, în timp ce Mihaela Georgescu, de la Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, a obţinut-o pe cea de argint, se arată într-un comunicat al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Potrivit adevarul.ro la Olimpiada Internaţională de Biologie din Coreea de Sud au participat 233 de concurenţi din 58 de ţări.
PS: Multumim Andrei Radu pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează