Medalia de aur la concursul internațional de invenții de la Bruxelles!

0

Vesti bune pentru început de săptămână de la Bruxelles. La Salonul Innova din cadrul Concursului international Bruxelles-EUREKA, românul Corneliu Birtok-Baneasa a câștigat medalia de aur pentru o invenție – un filtru de aer care reduce consumul de carburant cu până la 15%. 

Inventator roman premiat cu aur la Salonul International Innova-Eureka Bruxelles

Produsul urmează să apară pe piața autohtonă în mai puțin de o lună de zile, relatează Agerpres

In cadrul Salonului Innova Bruxelles, Corneliu Birtok-Baneasa a mai fost rasplatit cu Premiul special ARCA ce i-a fost oferit de catre delegatia de inventatori din Croatia, reusita inginerului auto roman incununand eforturile sale din ultimii patru ani in domeniul crearii si perfectionarii filtrelor de aer supraaspirante inversate.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează