Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

McCann Worldgroup Romania – singura agentie din Romania castigatoare la Cannes Lions 2019!

0

McCann Worldgroup Romania a fost premiata cu Argint si Bronz la cea  de-a 66-a editie a Festivalului Cannes Lions, ajungand astfel la numarul de 35 de Cannes Lions castigati in ultimii 9 ani consecutivi.

Reteaua McCann Worldgroup a fost desemnata pentru prima data titlul de Network of the Year

Echipa McCann Worldgroup Romania s-a clasat pe locul 2 si fost premiata cu un Leu de Argint la a doua editie a Hackathonului “Change for Good” organizat de Amazon, Huge si Earth Day Network.

Echipa din McCann Worldgroup Romania a fost una din cele 6 echipe din toata lumea care au ajuns in finala Hackathonului si au petrecut o saptamana la Cannes alaturi de experti de la companiile Amazon si Huge si alaturi de influenceri globali, unde au participat la sesiuni de hacking si au dezvoltat impreuna solutii inovatoare pentru rezolvarea unor probleme globale cu ajutorul tehnologiei.

Propunerea unicii echipe din Romania participante in competitie a incorporat elemente de gaming si monitorizare  in timp real care aduc impreuna oameni obisnuiti si cercetatori, intr-un efor comun pentru protejarea insectelor pe cale de disparitie.

Campaniile castigatoare ale agentiei McCann Worldgroup Romania au fost “Internet’s Residency Exam” pentru clientul Reteaua de sanatate Regina Maria, dezvoltata impreuna cu agentia McCann PR si “Tecsesti Vlogs” pentru clientul Albalact, dezvoltata impreuna cu MRM//McCann Romania.

“Internet’s Residency Exam” a fost premiata cu un Leu de Argint la categoria PR iar “Tecsesti Vlogs” au primit Bronz la categoria Social & Influencers.

Pe langa premiile si nominalizarile cu campaniile castigatoare, McCann Worldgroup Romania a avut alte 4 nominalizari cu 2 campanii diferie:

  • Half Full (Coca-Cola) 3 nominalizari la categoriile Direct si Brand Experience
  • Bihor Couture (Beau Monde) nominalizare la categoria eCommerce

“35 de premii in 9 ani consecutivi.

Sunt mandru de constanta pe care o avem, are foarte multa munca in spate.

Sunt mandru pentru ca este in primul rand un succes al unei culturi la care fiecare contribuie in felul lui, oamenii se ambitioneaza unii pe altii si vor mereu sa faca mai mult. Asta construim in fiecare an.

Sunt mandru ca desi anul acesta am luat doua premii, am fost shortlistati cu patru campanii diferite. Sunt mandru de clientii nostri ambitiosi si de increderea pe care o au in noi. Ne provocam reciproc si ajungem sa facem lucruri curajoase.” declara Catalin Dobre, Chief Creative Officer McCann Worldgroup Romania si Regional Creative Director McCann CEE.

 “In ultimii ani, Albalact s-a implicat in a sustine comunitatea din acest catun de munte autentic, situat la 20 km. de fabrica noastra. Faptul ca povestile lor au trecut granitele si au adus zambetul pe buze juratilor de la un festival de prestigiu, cum este Cannes Lions, nu poate decat sa ne bucure si sa ne faca sa fim cu atat mai mandri de o campanie care deja era de suflet.” declara Cristina Miclea, Marketing Director, Albalact.

„Suntem maguliți de premiul prestigios acordat de cel mai mare for internațional din advertising si mandri ca am devenit prima companie din domeniul serviciilor de sanatate din Romania premiata la Cannes. Am sustinut cu entuziasm ideea creativa din spatele campaniei si vom continua seria initiativelor inovatoare in beneficiul pacienților nostri.” completeaza Greta Redeleanu, Marketing Director al Retelei de sanatate REGINA MARIA.

Reteaua McCann Health a fost desemnata 2019 Health Network of the Year la Cannes Lions, in timp ce intreaga retea McCann Worldgroup a castigat de-a lungul saptmanaii festivalului: 5 Grand Prix-uri, un Titanium, 14 Lei de Aur, 17 Lei de Argint si 36 lei de Bronz la aceasta editie, insumand astfel 73 premii in total.

McCann Worldgroup România are relaţii de parteneriat îndelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piaţă: Coca-Cola, Vodafone, KFC, Nestle, L’Oréal, MasterCard Europe, Mega Image, Heineken Romania, Unilever. Din grupul de comunicare McCann WorldGroup România fac parte agenţiile McCann Bucharest, Momentum, UM, McCann PR şi MRM//McCann Romania. La nivel internaţional, este parte a McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice reţele de advertising cu birouri în 205 oraşe din 132 de ţări.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.