Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

McCann isi transforma paginile de social media intr-o statie TV

0

McCann Romania lanseaza McCann TV, o statie TV neconventionala care va transmite stiri si interviuri cu personalitati locale si internationale – anterprenori, artisti, influenceri, manageri, CEO, regizori, oameni din publicitate, media si marketing.

Stirile si interviurile pot fi urmarite pe platforma online dedicata – https://mccanntv.com/ – si pe pagina de facebook a grupului McCann, care acum s-a transformat in McCann TV: https://www.facebook.com/McCannRomaniaTV/

Platforma gazduieste 4 tipuri de programe:

“One Minute Truth” – un program cu insight-uri strategice despre branduri si consumatori.

“Strategic Hack” –  articole despre schimbarile de obiceiuri influentate de criza Covid-19

“What Now?” prezinta raspunsuri la cea mai presanta intrebare din ultimele luni.

“One Hour Truth” – un webinar prezentat de Rodney Collins, SVP, Director, McCann Truth Central Europe si Adina Vlad, Managing Partner, Unlock Romania.

Printre invitatii de pana acum in programele McCann TV s-au numarat Darren Cahill, Horia Tecau, Irina Rimes, Bro, Radu Muntean, Anton Groves, Hypno, fiecare dintre ei impartasind publicului din experienta lor si felul in care isi continua activitatea si proiectele pe timp de pandemie.

Episod Darren Cahill pentru “What Now?”- https://mccanntv.com/2539-2/

“Noua realitate si schimbarile produse peste noapte au adus cu o data cu ele nu doar un volum imens de stiri dar si un val de incertitudine si intrebari in ceea ce priveste viitorul. Proiectul McCann TV a fost creat din dorinta de a aduce optimism si speranta prin sfaturile si insight-urile expertilor si a diferitor leaderi care s-au adaptat cu succes, in timp record, la situatia actuala.” Catalin Dobre,CCO McCann Romania/Creative Director CEE.

Gasiti integral emisiunile aici: https://mccanntv.com/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.