Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

MATERIA, primul brand romanesc de mobila high-end, castiga premiul pentru cel mai bun produs la Targul International de Mobila Singapore (IFFS 2019)

0

MATERIA a participat in premiera la Targul International de Mobila Singapore 2019 (IFFS2019), eveniment ce a avut loc in luna martie la Marina Bay Sands Expo in Singapore. Participarea in cadrul acestui targ international face parte din strategia MATERIA de a intra pe piata asiatica a mobilierului design, high-end, dupa ce in ultimii doi ani piesele de mobilier au fost vandute cu precadere pe piata Statelor Unite ale Amercii.

Lansat anul acesta la IMM Koln, cabinetul Ostinato Tower, o piesa semnata de Cristian Branea, co-fondatorul si directorul creativ al MATERIA a fost ales de membrii juriului drept cea mai buna piesa expusa in cadrul expozitiei. Cei cinci membri ai juriului editiei din 2019 au fost: Keat Ong (President of Society for Interior Design Singapore, Managing Director of Nota Design Group and Lead Consultant of Hunan Huakai Creative), Chin Kean Kok (Envelope Architects), Bacus Boo (Founder of SingaPlural), Cameron Woo (Founder Cameron Woo Design), David Tham (Founder of StudioNorm Design Consultants).

Premiul castigat la Singapore este al treilea premiu international de design castigat de MATERIA in ultimele 12 luni. In mai 2018, cu ocazia participarii in cadrul targului International Contemporary Furniture Fair (ICFF) New York, MATERIA primeste premiul pentru cele mai bune produse de design (Best in Show, Furniture Category) din partea International Furnishing and Design Association (IFDA), filiala New York.

In iunie 2019, intr-o ceremonie ce a avut loc la Como, Milano, Cristian Branea castiga bronzul in cadrul competitiei internationale A’Design Award pentru masa de dining Ostinato.

Castigarea acestor premii in cadrul unor targuri importante destinate pietelor afluente, organizate in puncte fierbinti pentru design, arhitectura si interioare high-end precum New York si Singapore, ne valideaza atat directia creativa cat si cea de business. Am plecat mereu optimisti dar cu asteptari modeste gandindu-ne la euforia creativa si concurenta de pe aceste piete. Iata insa ca obiectele concepute de noi si manufacturate in atelierele noastre din tara au atras atentia specialistilor si clientilor cei mai pretentiosi. Ne dorim sa devenim un brand international de referinta care sa continue sa ofere piese etalon pentru interioare high-end” Cristian Branea, co-fondator si director creativ al MATERIA.

MATERIA, brand de produse de mobilier high-end, s-a bucurat mereu de aprecierea specialistilor si a creativilor din afara, piesele de mobilier fiind acum parte din amenajari high-end rezidentiale si comerciale din Statele Unite, Europa, Orientul Mijlociu si, mai nou, Asia.

Puteti descoperi mai multe despre brandul si produsele Materia pe site-ul nostru la adresa www.materia.studio sau pe contul de Instagram @materia.official

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.