Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Martea faptelor bune #GivingTuesday

0

Incepand din anul 2012, in ultima zi de marti din luna noiembrie se sarbatoreste #GivingTuesday, ziua mondiala a faptelor bune, o zi dedicata generozitiatii si implicarii sociale. Este ziua care ne reaminteste tuturor sa ne gandim mai des la semenii nostri, sa fim generosi, sa fim empatici, sa ne mobilizam pentru a da o mana de ajutor celor aflati in nevoie. ONG-uri, institutii publice, companii private si oameni cu suflet mare isi unesc fortele ghidati de un tel comun – acela de a oferi celor aflati in situatii vulnerabile sprijin material si sufletesc.

#GivingTuesday ne aduce aminte sa fim mai buni, mai darnici si mai receptivi la cei de langa noi, care au nevoie de grija si atentie, nu doar azi ci in fiecare zi. Alaturi de HARTMANN in campania #faptemici se afla 4 organizatii care se ingrijesc de persoane aflate in situatii de vulnerabilitate. HOSPICE Casa Sperantei, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, Asociatia Daruieste Viata si Asociatia MagiCAMP nu ar putea avea grija de toti oamenii aflati in situatii de vulnerabilitate fara ajutorul nostru, al tuturor. Fie ca vrei sa oferi timp si sa faci voluntariat, sa oferi bani sau bunuri materiale, orice ajutor este de nepretuit pentru cei care au atat de multa nevoie de sprijin.

Ajutand, devenim cu totii mai bogati decat credem pentru ca bogatia vine din suflet. Aici gasesti o lista cu fapte bune pe care le poti face pentru cei aflati in nevoie, fapte pentru care ei sunt atat de recunoscatori: https://www.faptemici.ro/sondaj. Tu ce faci pentru a ajuta?

Cu o istorie de 200 de ani, HARTMANN, companie ce activează în domeniul produselor de asistență medicală și igienă, se ghidează după principiul lucrurilor făcute pas cu pas, cu profesionalism, pasiune și perseverență. Pentru că schimbarea se face prin fapte mici și bune, care construiesc binele cu adevărat mare. Descoperă mai multe povești ale binelui pe www.faptemici.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.