Mars de solidaritate cu Ucraina

0

 Sursa: comunicat de presă a grupului de inițiativă format din Paul Balogh, Alexandru Gabor, Andrei Găitănaru

Sunteți invitați astăzi, 5 martie a.c., la un eveniment de comemorare a victimelor crizei politice și militare din Ucraina, care va avea loc începînd cu ora 18.30, în fața ambasadei Ucrainei, bd Aviatorilor, nr.24.

Protestul este unul civic, a-politic și nonviolent. Participanții își exprimă îngrijorarea alături de comunitatea internațională față de posibila escaladare a tensiunilor din Crimeea și Ucraina.

Participarea fiecăruia la protest semnifică comemorarea victimelor și solidarizarea cu cetățenii ucrainieni și ruși care se pronunță pentru soluționarea nonviolentă a crizei și retragerea trupelor militare din Crimeea.

Organizatorii fac apel la participanți pentru deplina respectare a dispozițiilor de drept referitoare la adunările publice și nu vor tolera acțiuni care depășesc granița acestor prevederi.

Considerăm că istoria recentă oferă prea multe analogii izbitoare cu evoluțiile din Crimeea pentru a asista cu pasivitate la un act de agresiune față de o țară vecină, care are potențialul de a influența negativ securitatea și stabilitatea regională.

Grupul de inițiativă:    Paul Balogh, Alexandru Gabor, Andrei Găitănaru

Adresa evenimentului pe Facebook.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează