Marian Vanghelie, ambasadorul britanic Martin Harris si Damian Draghici joaca fotbal cu pustii din Ferentari

0

Marian Vanghelie, ambasadorul britanic Martin Harris si Damian Draghici joaca fotbal cu pustii din Ferentari 

Jocurile Olimpice vin în Ferentari!

Ambasada britanică, Policy Center for Roma and Minorities si Primăria Sectorului 5 București, va invita miercuri, 27 iulie,  in cartierul Ferentari, pentru a sarbatori un an până la deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012, prin organizarea unui eveniment sportiv-cultural într-o zonă defavorizată a ghetoului.

Circa 600 de persoane, adulți și copii, sunt așteptate să participe la meciuri demonstrative și concursuri de baschet, fotbal, scrimă și box pe Aleea Livezilor – areal stradal care va fi închis pentru traficul rutier în intervalul orar 10:00-13:00 –  precum și în sala de sport a Şcolii Generale nr. 136 din apropiere (Prelungirea Ferentari, nr. 68, sector 5).

Evenimentul “Jocurile Olimpice vin în Ferentari” beneficiază de sprijinul Comitetului Olimpic și Sportiv Român și al federațiilor de baschet, fotbal, scrimă și box și se bucură de participarea unor nume sportive sonore precum precum medaliatele olimpice Laura Badea, Violeta Beclea sau Ionela Târlea.

Alaturi de copii vor fi si ambasadorul britanic la Bucuresti, Excelenta sa Dl. Martin Harris, primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie, artistul Damian Draghici, laureat al premiului Grammy in 2006 si trupa de street dance Trouble Crew.

Agendă – Jocurile Olimpice vin în Ferentari!

27 iulie 2011

Aleea Livezilor, cartier Ferentari, sector 5, Bucureşti

Organizatori:  Policy Center for Roma and Minorities (PCRM)

Ambasada britanică la Bucureşti

Parteneri:  Primăria Sectorului 5, Bucureşti, Comitetul Olimpic și Sportiv Român

10:10-10:25  –  Mesaj al ambasadorului britanic Martin Harris

–  Cuvânt deschidere Marian Vanghelie, Primarul Sectorului 5, Bucureşti

–  Cuvânt deschidere Valeriu Nicolae, Preşedinte PCRM

10:30-11:10  –  Spectacol de teatru – Copiii din Clubul de Educaţie Alternativă Coordonator: Sorin Sandu (actor Teatrul Masca)

11:20-11:40  –  Spectacol street-dance – Clubul de Educaţie Alternativă şi Trouble Crew

 

11:40-12:20  –  Meciuri demonstrative baschet, fotbal, scrimă, box

Federaţiile Române de Baschet, Fotbal, Scrimă, Box

12:25-13:00 – Desene pe asfalt. Face painting

Atelier lecţii limba engleză

12:25-12:45 – Atelier improvizaţie muzicală cu elevii din Clubul de Educaţie Alternativă

Coordonator: Damian Drăghici (cântăreţ internaţional, câştigător al Premiului Grammy)

13:00-14:00 – Competiţii sportive pentru copiii din Clubul de Educaţie Alternativă

Sala de sport a Şcolii Generale nr. 136, Prelungirea Ferentari, nr. 68

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează