Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Marian Vanghelie, ambasadorul britanic Martin Harris si Damian Draghici joaca fotbal cu pustii din Ferentari

0

Marian Vanghelie, ambasadorul britanic Martin Harris si Damian Draghici joaca fotbal cu pustii din Ferentari 

Jocurile Olimpice vin în Ferentari!

Ambasada britanică, Policy Center for Roma and Minorities si Primăria Sectorului 5 București, va invita miercuri, 27 iulie,  in cartierul Ferentari, pentru a sarbatori un an până la deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012, prin organizarea unui eveniment sportiv-cultural într-o zonă defavorizată a ghetoului.

Circa 600 de persoane, adulți și copii, sunt așteptate să participe la meciuri demonstrative și concursuri de baschet, fotbal, scrimă și box pe Aleea Livezilor – areal stradal care va fi închis pentru traficul rutier în intervalul orar 10:00-13:00 –  precum și în sala de sport a Şcolii Generale nr. 136 din apropiere (Prelungirea Ferentari, nr. 68, sector 5).

Evenimentul “Jocurile Olimpice vin în Ferentari” beneficiază de sprijinul Comitetului Olimpic și Sportiv Român și al federațiilor de baschet, fotbal, scrimă și box și se bucură de participarea unor nume sportive sonore precum precum medaliatele olimpice Laura Badea, Violeta Beclea sau Ionela Târlea.

Alaturi de copii vor fi si ambasadorul britanic la Bucuresti, Excelenta sa Dl. Martin Harris, primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie, artistul Damian Draghici, laureat al premiului Grammy in 2006 si trupa de street dance Trouble Crew.

Agendă – Jocurile Olimpice vin în Ferentari!

27 iulie 2011

Aleea Livezilor, cartier Ferentari, sector 5, Bucureşti

Organizatori:  Policy Center for Roma and Minorities (PCRM)

Ambasada britanică la Bucureşti

Parteneri:  Primăria Sectorului 5, Bucureşti, Comitetul Olimpic și Sportiv Român

10:10-10:25  –  Mesaj al ambasadorului britanic Martin Harris

–  Cuvânt deschidere Marian Vanghelie, Primarul Sectorului 5, Bucureşti

–  Cuvânt deschidere Valeriu Nicolae, Preşedinte PCRM

10:30-11:10  –  Spectacol de teatru – Copiii din Clubul de Educaţie Alternativă Coordonator: Sorin Sandu (actor Teatrul Masca)

11:20-11:40  –  Spectacol street-dance – Clubul de Educaţie Alternativă şi Trouble Crew

 

11:40-12:20  –  Meciuri demonstrative baschet, fotbal, scrimă, box

Federaţiile Române de Baschet, Fotbal, Scrimă, Box

12:25-13:00 – Desene pe asfalt. Face painting

Atelier lecţii limba engleză

12:25-12:45 – Atelier improvizaţie muzicală cu elevii din Clubul de Educaţie Alternativă

Coordonator: Damian Drăghici (cântăreţ internaţional, câştigător al Premiului Grammy)

13:00-14:00 – Competiţii sportive pentru copiii din Clubul de Educaţie Alternativă

Sala de sport a Şcolii Generale nr. 136, Prelungirea Ferentari, nr. 68

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.