Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Margareta Paslaru revine cu un nou album. Incasarile vor fi donate integral catre Crucea Rosie

0

Margareta Paslaru tocmai a lansat un nou album cu 18 piese, intitulat ”Idei”. In al 62-lea an de activitate artistica, autoarea ne invita sa ascultam noi compozitii proprii inregistrate pro bono, in duet cu invitati de seama precum Horatiu Malaele, Sofia Vicoveanca, Virgil Iantu si Luiza Zan.

Arhiva compozitiilor sale din anii ’60 si ’70 este preluata de alte generatii in frunte cu actrita Emilia Popescu. Solistele, Daniela Cojocaru, Maria Nagy, Angela-Ioana Gheorghiu, au beneficiat de noi aranjamente, in timp ce Paunita Ionescu pastreaza atmosfera din 1976. Veti remarca un moment in amintirea lui Dan Andrei-Aldea si o surpriza din 1950.

Prima solista de muzica usoara de la noi, care a primit la Cannes Trofeul M.I.D.E.M., doamna Margareta Paslaru, este voluntar de onoare al Crucii Rosii Romane. Este initiatoarea proiectului Banca de Alimente in Romania, spunand despre acesta: Daca muzica hraneste sufletul, Banca de Alimente pune pe masa nevoiasului painea cea de toate zilele.

Incasarile acestui album vor fi donate integral catre Crucea Rosie pentru programul Banca de Alimente. Programul a fost lansat de catre Crucea Rosie Romania in 2009 si a reusit sa ajute, pana in acest moment, peste 200.000 de familii sau persoane singure. Fiecare persoana care beneficiaza de pe urma acestui program primeste un pachet de alimente de baza, peste 2.500 de voluntari alaturandu-se acestui demers in fiecare an.

In acest an primejdios, inlesnim hrana vitala pentru cei in impas, daruind drepturile de autor si incasarile rezultate din vanzarea albumului ”Idei” inregistrat in Studioul Zsolt si Andrei Kerestely. Insamantam binele din care rodeste dinamica viitorului.”, adauga Margareta Paslaru

Albumul poate fi ascultat in digital, accesand link-ul urmator: https://lnk.to/margareta_paslaru_idei

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.