Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Marele Premiu al Galei Revistei Infomediu Europa

0


Un nou premiu primit de Asociatia RoRec

Marele Premiu al Galei Revistei Infomediu Europa a fost oferit aseara Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec.

Gala Premiilor Revistei Infomediu Europa a devenit un eveniment de tradiţie, care urmăreşte premierea şi promovarea persoanelor, iniţiativelor, proiectelor şi organizaţiilor cu impact semnificativ în protecţia mediului.

Revista de mediu şi ecologie Infomediu Europa, membră a European Environmental Press, organizeaza pentru al şaselea an consecutiv Gala Premiilor Revistei Infomediu Europa  şi considerăm că toţi cei care au desfăşurat, în acest an, o activitate remarcabilă în domeniul mediului trebuie să primească o distincţie pentru eforturile depuse, a declarat Stere Cretu, Director General  INFOMEDIU EUROPA. Noi, cei din echipa Infomediu Europa, suntem mândri de cei ce contribuie la crearea unei eco-societăţi formate din cetăţeni responsabili, iar echipa noastra, a decis dupa un parcurs jurnalistic atent, ca anul acesta Marele Premiu al revistei noastre sa fie oferit Asociatiei RoRec. De ce? Simplu, pentru ca vor să pună lucrurile în mișcare, să creeze, să fie diferiți! Pentru ca nu așteapta ca lucrurile să li se întâmple! Ci le fac să se întâmple”, a conchis acesta.

Aflată în cel de-al şaselea an de apariţie, revista Infomediu Europa si-a asumat misiunea de a responsabiliza şi de a-i informa pe toţi cei implicaţi în protecţia mediului si de a fi un etalon în mass-media de specialitate şi o sursă reală de informare în domeniul mediului.

“Acest premiu ne onoreaza şi ne răsplăteşte strădania pe drumul cel greu ce l-am ales. Faptul că mass media, unul dintre principalii ambasadori ai mesajului nostru, ne apreciază în acest fel eforturile, ne obligă să continuăm în acelaşi fel şi să dezvoltăm pe mai departe ceea ce am început acum câţiva ani: construcţia unei infrastructuri coerente de colectare, concretizată prin Reţeaua Naţională de Colectare RoRec, acţiunile permanente de activare a populaţiei şi educarea în spiritul responsabilităţii faţă de mediu, de la cele mai mici vârste”, a declarat Liviu Popeneciu, preşedintele Asociaţiei RoRec.

Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizaţie non-profit, înfiinţată de zece dintre cei mai cunoscuţi fabricanţi europeni de aparatură electrocasnică prezenţi pe piaţa din România. Practic, RoRec preia responsabilitatea producătorilor de aparatură electrocasnică şi se ocupă de toate activităţile necesare colectării, tratării, refolosirii, reciclării şi recuperării deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), asigurând, în acelaşi timp, eliminarea în siguranţă şi protecţia mediului, în conformitate cu legislaţia europeană în domeniu.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.