Marele Premiu al Galei Revistei Infomediu Europa

0


Un nou premiu primit de Asociatia RoRec

Marele Premiu al Galei Revistei Infomediu Europa a fost oferit aseara Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec.

Gala Premiilor Revistei Infomediu Europa a devenit un eveniment de tradiţie, care urmăreşte premierea şi promovarea persoanelor, iniţiativelor, proiectelor şi organizaţiilor cu impact semnificativ în protecţia mediului.

Revista de mediu şi ecologie Infomediu Europa, membră a European Environmental Press, organizeaza pentru al şaselea an consecutiv Gala Premiilor Revistei Infomediu Europa  şi considerăm că toţi cei care au desfăşurat, în acest an, o activitate remarcabilă în domeniul mediului trebuie să primească o distincţie pentru eforturile depuse, a declarat Stere Cretu, Director General  INFOMEDIU EUROPA. Noi, cei din echipa Infomediu Europa, suntem mândri de cei ce contribuie la crearea unei eco-societăţi formate din cetăţeni responsabili, iar echipa noastra, a decis dupa un parcurs jurnalistic atent, ca anul acesta Marele Premiu al revistei noastre sa fie oferit Asociatiei RoRec. De ce? Simplu, pentru ca vor să pună lucrurile în mișcare, să creeze, să fie diferiți! Pentru ca nu așteapta ca lucrurile să li se întâmple! Ci le fac să se întâmple”, a conchis acesta.

Aflată în cel de-al şaselea an de apariţie, revista Infomediu Europa si-a asumat misiunea de a responsabiliza şi de a-i informa pe toţi cei implicaţi în protecţia mediului si de a fi un etalon în mass-media de specialitate şi o sursă reală de informare în domeniul mediului.

“Acest premiu ne onoreaza şi ne răsplăteşte strădania pe drumul cel greu ce l-am ales. Faptul că mass media, unul dintre principalii ambasadori ai mesajului nostru, ne apreciază în acest fel eforturile, ne obligă să continuăm în acelaşi fel şi să dezvoltăm pe mai departe ceea ce am început acum câţiva ani: construcţia unei infrastructuri coerente de colectare, concretizată prin Reţeaua Naţională de Colectare RoRec, acţiunile permanente de activare a populaţiei şi educarea în spiritul responsabilităţii faţă de mediu, de la cele mai mici vârste”, a declarat Liviu Popeneciu, preşedintele Asociaţiei RoRec.

Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizaţie non-profit, înfiinţată de zece dintre cei mai cunoscuţi fabricanţi europeni de aparatură electrocasnică prezenţi pe piaţa din România. Practic, RoRec preia responsabilitatea producătorilor de aparatură electrocasnică şi se ocupă de toate activităţile necesare colectării, tratării, refolosirii, reciclării şi recuperării deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), asigurând, în acelaşi timp, eliminarea în siguranţă şi protecţia mediului, în conformitate cu legislaţia europeană în domeniu.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează