Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Maratonul DHL Ștafeta Carpaților a făcut posibilă participarea celei mai numeroase echipe de sportivi paralimpici din istorie la Jocurile Paralimpice de la Rio din 2016

0


• Taxele de participare de la ediția aniversară din 2015 în valoare de 12 000 de euro (taxe de înscriere și donații separate) au fost donate Comitetului Național Paralimpic pentru pregătirea sportivilor
• 12 sportivi paralimpici vor reprezenta România la categoriile sportive de Atletism, Ciclism, Judo pentru Nevăzători, Caiac, Înot și Tenis de Masă

Parteneriatul început în 2015 între DHL și Comitetul Național Paralimpic Român a fost unul benefic pentru sportivii cu dizabilități români. Fondurile strânse în urma participării a peste 1.000 de alergători la probele marathon, semimaraton și ștafeta au sprijinit antrenarea și pregătirea sportivilor care ne vor reprezenta anul acesta la Jocurile Paralimpice de la Rio.

start oficial

“Mulțumim tuturor alergătorilor de la maratonul de anul trecut si partenerilor evenimentului nostru. Cu ajutorul contribuției lor financiare, sportivii paralimipici au avut ocazia să se pregătească temeinic pentru olimpiadă. DHL rămâne alături de Comitetul Național Paralimpic și anul acesta. Toate fondurile care se vor strânge la Maratonul DHL Ștafeta Carpaților, ediția 2016 vor fi donate în beneficiul acestor sportivi, care ne vor reprezenta anul acesta la Jocurile Paralimpice de la Rio. Le urez multă baftă și îmi doresc să se întoarcă acasă cu cât mai multe medalii” a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express România.

“Sportul pentru persoanele cu dizabilități oferă avantaje fizice – o bună circulație a sângelui, mușchi mai puternici, un echilibru și o coordonare bune. În același timp, sportul de performanță poate oferi persoanelor cu dizabilități multiple beneficii: obținerea abilităților de zi cu zi, motivație, încredere, respect de sine. Mai mult decât atât, sportul reprezintă pentru ei o modalitate excelentă de integrare în societate. Datorită voinței sportivilor și susținerii primite, România este acum recunoscută la nivel mondial pentru medaliile obținute la sporturile paralimpice. Suntem foarte recunoscători că Maratonul DHL a ales să susțină eforturile sportivilor noștri și le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în acest proiect” a declarat Sally Wood-Lamont, Președinte Comitetul Național Paralimpic.

Anul acesta maratonul se află la cea de-a saptea ediție și va avea loc tot la Poiana Brasov. Startul înscrierilor va fi dat în luna februarie.

Mulțumim partenerilor ediției 2015: Aggreko, Asociația Bucharest Running Club , Aqua Carpatica, Biofarm, Brașov Marathon, Business 24, Chipitta, Camera de Comerț și Industrie Brașov, Comitetul National Paralimpic, Directia pentru Sport a județului Brașov, Doing Business.ro, EasyPlast, Europa FM, Federația Română de Rugby, Fără Asfalt, Generali, Kompass, Medlife, Men’s Health, Ministerul Tineretului și Sportului, OMV Petrom Bucharest Half Marathon, Primăria Brașov, Raiffeissen Bucharest Marathon, Ro, Club Marathon, Smile Experts, Superfit, Vision Digitech, Wise Finance Solutions, World Class, Yves Rocher, Ziare.com.

DHL – The logistics company for the world
DHL is the leading global brand in the logistics industry. DHL’s family of divisions offer an unrivalled portfolio of logistics services ranging from national and international parcel delivery, international express, road, air and ocean transport to industrial supply chain management. With about 325,000 employees in over 220 countries and territories worldwide, DHL connects people and businesses securely and reliably, enabling global trade flows. With specialized solutions for growth markets and industries including e-commerce, technology, life sciences and healthcare, energy, automotive and retail, a proven commitment to corporate responsibility and an unrivalled presence in developing markets, DHL is decisively positioned as “The logistics company for the world”.
DHL is part of Deutsche Post DHL Group. The Group generated revenues of more than 56 billion euros in 2014.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.