Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Make-A-Wish Romania creeaza momente magice pentru copiii din Romania

0

Peste 30 de voluntari Make-A-Wish au promovat in spațiile Festivalului George Enescu misiunea fundatiei de a sublinia importanta lucrurilor mici care pot insenina chipurile miilor de copii din Romania care sufera de afectiuni grave, care le pun in pericol viata.

make a wish romania

Se spune ca muzica ofera intelegere si alinare mai presus de orice cuvant. De aici si ideea colaborarii fundatiei Make-A-Wish cu Festivalul George Enescu. Peste 30 de voluntari, reprezentanti ai fundatiei, au fost prezenti la editia din acest an a festivalului si au oferit participantilor la eveniment informatii cu privire la initiativele Make-A-Wish. Totodata, participantii la Festivalul „George Enescu” au putut face donatii la standurile Make-A-Wish amplasate in incinta festivalului, contribuind astfel la indeplinirea dorintelor copiilor sprijiniti de fundatie in Romania.

“Am fost impresionata de modul in care in care am fost primiti In cadrul festivalului <>, cu bratele deschise. Atmosfera a fost placuta, oamenii frumosi sufleteste, pregatiti sa se alature visului nostru de a aduce bucurie copiilor”, a declarat Ileana Spataru, voluntar Make-A-Wish Romania.

Alex Cosma, un alt voluntar al Make-A-Wish Romania, a fost surprins de numarul si diversitatea sustinatorilor:

„De la oameni in varsta, care au demonstrat ca nu e niciodata prea tarziu sa inveti despre ceva nou si au fost emotionati de povestile pe care noi voluntarii, le spuneam, si pana la tineri, care doreau sa se implice pentru a sustine cauza, un numar neasteptat de oameni s-au oprit la standul nostru”.

Luiza Neumayer, Presedintele Make-A-Wish Romania, si-a aratat inca o data aprecierea pentru colaborarea dintre Fundatia pe care o reprezinta si Festivalul „George Enescu”:

„Ne dorim sa ducem mesajul nostru cat mai aproape de oamenii care vor si pot sa se implice in proiectele noastre. Tocmai de aceea le suntem recunoscatori partenerilor de la Festivalul „George Enescu”, care ne-au dat posibilitatea sa spunem povestea Make-A-Wish si a copiilor pentru bucuria carora luptam. Cu ajutorul lor, ne va fi mai usor sa ducem la indeplinire principalul nostru obiectiv, acela de a transforma in realitate cat mai multe vise, de a oferi cat mai multe zambete tinerilor cu afectiuni grave”.

***

Make-A-Wish Romania este o organizatie non-profit al carei scop este indeplinirea dorintelor copiilor si tinerilor care sufera de afectiuni grave, care le pot pune in pericol viata. Make-A-Wish Romania crede cu tarie in puterea unei dorinte indeplinite de a schimba vieti, imbogatind astfel experienta umana cu speranta, putere si bucurie.

Make-A-Wish Romania se bucura de sprijinul la nivel local al partenerilor precum: Fundatia Karl Von Linde, ADP, BCR Leasing, Toyota, GDF Suez, Novomatic, MONTECALM Group, Patria Credit, The Marks, Impuls Leasing, Nextebank, SystemPlus, Porsche Romania, iar la nivel global Disney, Isagenix, Mattel, Runthat track, Brooks Brothers, DFS, KIA, Jewelers for Children, Humble Bundle.

La nivel international, de la infiintarea fundatiei in anul 1980, aproape 350.000 de copii din aproape 50 de tari si-au vazut dorintele transformate in realitate cu ajutorul Make-A-Wish. In prezent, la fiecare 22 de minute, undeva in lume un copil zambeste multumita Make-A-Wish si ai celor peste 32.000 de voluntari ai sai.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.