Mai sunt doar două zile în care se mai pot face înscrieri

0

Mai sunt doar două zile în care se mai pot face înscrieri la concursul Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate

Pentru a candida la una dintre secțiunile menționate mai jos, tinerii interesați sunt invitați să trimită CV-ul lor și o scurtă autodescriere (maxim 150 de cuvinte) până sâmbătă, 30 noiembrie, la adresa de e-mail studentulanului@lsrs.ro.

Pentru categoriile de concurs, criterii de eligibilitate și modalități de jurizare vă invităm să accesați www.gala.lsrs.ro.
Toate candidaturile, cu excepția celor pentru categoria „Studentul Anului în România”, vor fi înscrise automat în competiția pentru Marele Premiu „Studentul Român al Anului”. Pentru Marele Premiu sunt eligibili toți studenții români care au studiat în anul universitar 2012-2013 în străinătate, indiferent de aria geografică și domeniul de studiu.
Decernarea Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate se va desfășura, ca în fiecare an, în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate din 8 ianuarie 2014, la București. Evenimentul promovează anual meritele academice și implicarea în societate a studenților și absolvenților români din străinătate. În 2014, Gala va marca și aniversarea a cinci ani de activitate a Ligii Studenților Români din Străinătate. Aceasta se va desfășura în data de 8 ianuarie 2014 la București.
Afis Gala LSRS 2014

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.