Mai sunt doar două zile în care se mai pot face înscrieri

0

Mai sunt doar două zile în care se mai pot face înscrieri la concursul Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate

Pentru a candida la una dintre secțiunile menționate mai jos, tinerii interesați sunt invitați să trimită CV-ul lor și o scurtă autodescriere (maxim 150 de cuvinte) până sâmbătă, 30 noiembrie, la adresa de e-mail studentulanului@lsrs.ro.

Pentru categoriile de concurs, criterii de eligibilitate și modalități de jurizare vă invităm să accesați www.gala.lsrs.ro.
Toate candidaturile, cu excepția celor pentru categoria „Studentul Anului în România”, vor fi înscrise automat în competiția pentru Marele Premiu „Studentul Român al Anului”. Pentru Marele Premiu sunt eligibili toți studenții români care au studiat în anul universitar 2012-2013 în străinătate, indiferent de aria geografică și domeniul de studiu.
Decernarea Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate se va desfășura, ca în fiecare an, în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate din 8 ianuarie 2014, la București. Evenimentul promovează anual meritele academice și implicarea în societate a studenților și absolvenților români din străinătate. În 2014, Gala va marca și aniversarea a cinci ani de activitate a Ligii Studenților Români din Străinătate. Aceasta se va desfășura în data de 8 ianuarie 2014 la București.
Afis Gala LSRS 2014

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează