Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mai sunt 4 zile până la Earth Hour! Tu ce faci sâmbătă?

0

Mai e puțin până la Ora Pământului (Earth Hour), acel moment când stingem lumina, simbolic, pentru a arăta că ne pasă de natură. Este un gest simbolic, pentru a demonstra că acționând împreună putem avea impactul dorit.

Ora Pamântului, ce are loc sâmbătă,  pe 30 martie, în intervalul orar obișnuit: 20.30 – 21.30, va reuni încă o dată milioane de oameni din întreaga lume care-și arăta angajamentul față de Planetă. Ora Pământului 2019 este un moment-cheie pentru oameni, companii, autorități să își folosească puterea pentru a face schimbări la nivel personal, dar și la nivel global, încât să protejeze natura de care depinde bunăstarea și dezvoltarea umanității.

Ce poți face?

Vezi ce evenimente au loc în apropiere de tine. Pe 30 martie, în toată țara  vor avea loc mai multe evenimente și activități  organizate pentru a sărbători Ora Pământului, precum ture cu bicicletele, concerte în aer liber și nu numai.

Evenimente de Ora Pământului

Implică-te! Stinge lumina pe 30 martie 2019

Sau organizează tu o un eveniment. Și bucură-te, alături de prieteni, familie, vecini, iubit/ă, nepoți, colegi, pe scurt, oricine-ți este drag, de o oră conectat la ce e important. #Connect2Nature #Connect2Earth #Connect2People

Idei pentru activități de Ora Pământului

Descarcă: ghid obiceiuri prietenoase cu mediul (pentru tipar)

tricou Ora Pamantului

Iar dacă îți e greu să aprinzi conversația despre natură, biodiversitate și alte lucruri importante, hai între 25 și 30 martie la Printoteca Lipscani (București) și ia-ți tricoul Earth Hour. Din bumbac organic și printat cu grijă pentru natură.

Earth Hour Pop-up Shop la Printoteca!

Despre Earth Hour | Ora Pământului

Earth Hour a apărut ca un răspuns la o întrebare simplă: cum îi putem determina pe oameni să conştientizeze una din cele mai mari ameninţări actuale, schimbările climatice? Replica a venit de la WWF Australia, concretizată într-o campanie care promova un gest pe cât de simplu, pe atât de puternic: stingerea luminilor. Se întâmpla pe 31 martie 2007, la Sydney, când 2 milioane de case şi sedii de companii australiene au stins luminile timp de o oră. Ora Pământului. În prezent, comunitatea de susţinători Earth Hour a atins 2 miliarde de oameni, din peste 7.000 de oraşe, din peste 180 de ţări. Detalii pe www.ora-pamantului.ro sau pe www.earthhour.org.

Despre autor

avatar

Înfiinţată în anul 1961, WWF (World Wide Fund for Nature) este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor. Mai multe detalii la: www.wwf.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.