Mai ai timp pana marti, 8 noiembrie, sa intri in prima dezbatere a editiei de toamna „Closer to Oxford”.

0
Pe closer2oxford.ro te asteapta un tutorialul de argumentare, resurse de lectura, un seminar de lectura critica (10 ore) pentru primii 16 debateri/oras, abonamente pe trei luni la British Council Library (in Bucuresti, Iasi si Cluj), o oferta speciala din partea Foreign Policy Romania, vouchere pentru carti si o dezbatere publica in decembrie pe aceeasi motiune pe care o vei putea dezbate online:

E timpul sa afirmam ca nesupunerea civica este legitima intr-o democrație?

In momentul inregistrarii echipei, vei primi automat pozitia pro sau contra, iar primul discurs afirmator va fi postat pe site pe 8 noiembrie. 

Arata-ne cat de puternice sunt argumentele tale!

Proiect finantat de Open Society Institute si Ratiu Family Foundation. Parteneri: Policy Center for Roma and Minorities, Centrul pentru Jurnalism Independent, Centrul de Resurse si Participare Publica, Foreign Policy Romania, British Council Romania, Hotnews.roEuropuls.ro, Cogitus.ro, ELSA, PRIME, LEAP, VIP, Lume Buna, Romania Pozitiva, ASJC, Young Initiative, OSUT, TRUST, Carevasazica, Radio Transilvania, AIESEC Timisoara, TVR Cluj, Ziarul de Iasi. Proiect sustinut de facultati si universitati din cele cinci centre universitare.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează