Magiunul de Topoloveni, superstar international!

2

60 de specialisti din toata lumea au decis in cadrul competitiei “Superior Taste Award ca magiunul de Topoloveni este un produs de inalta calitate!

Magiunul natural de pru­ne Topoloveni a primit un punctaj total de aproape 80 de puncte, confirmând şi la nivel internaţional că este un produs de calitate. Degustarea a fost făcută în orb, astfel că nici unul dintre membrii juriului nu a ştiut despre ce produs este vorba, precizeaza Jurnalul National.

“Superior Taste Award” este o competitie organizata anual de catre International Taste and Quality Institute, cu sediul la Bruxelles. Bauturi si alimente din toata lumea sunt evaluate de bucatari premiati cu stele Michelin si de somelieri de renume.

Poza este disponilibila pe pagina de facebook a Magiunului de Topoloveni, alaturi de urmatoarele informatii:

„Singurii producatori de magiun natural de prune Topoloveni. Singura marca romaneasca inregistrata la Oficiul National pentru Produse Traditionale si Ecologice. In curs de obtinerea indicatiei gografice protejate la Comisia Europeana.”

Via stiridebine.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.