„Magiunul de prune Topoloveni” produs romanesc protejat

1

Avem primul brand romanesc in sistemul European al produselor agricole si alimentare protejate de sistemul de calitate al denumirilor de origine protejata si indicatiilor geografice protejate. Aceasta lista include peste 1.000 de produse, potrivit hotnews.ro

„Romania are traditii locale, agricole si alimentare, cu un potential exceptional. Recunoasterea europeana pentru magiunul de Topoloveni este un prim pas, un drum deschis pentru promovarea si protejarea produselor de calitate romanesti, in Europa si in afara ei. Ii felicit pe producatori pentru acest succes si sper ca si altii le vor urma exemplul”, a declarat comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltare rurala, Dacian Ciolos, dupa semnarea deciziei de inregistrare a produsului romanesc in registrul denumirilor de origine si indicatiilor geografice protejate, scrie Mediafax.

Magiunul de Topoloveni, superstar international!

Magiunul de Topoloveni a primit aprecieri la nivel international inca din 2010 cand a obtinut un punctaj bun in cadrul competitie Superior Taste Award. 60 de specialisti din toata lumea au decis in cadrul competitiei “ca magiunul de Topoloveni este un produs de inalta calitate!

PS: Multumim Andrei Rosca pentru informatie!

 

 

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.