Made in Ardeal – „All around best app ever”!

0

Compania iQuest din Cluj a primit trofeul “All around best app ever” pentru aplicaţia Trip Journal dezvoltată pentru iPhone!

Romanii nu sunt la prima reusita de acest gen! Acesta este al treilea premiu mondial de amploare primit de programatorii români pentru această aplicaţie, după medalia de aur oferită de Google în 2009 la categoria “Aplicaţii pentru turism”  şi câştigarea a 2 trofee, la categoriile “Excellence in Design” şi “Best paid for app” în cadrul evenimentului Mobile App World  2010, organizat luna trecută, la Londra, scrie capital.ro

Detalii pe capital.ro

Clujenii – insa – au ADN german: „Suntem firma germana de IT care pune clientii pe primul loc; o echipa experimentata care accepta provocarile. Lucram cu cele mai noi tehnologii si abordam in detaliu cerintele specifice ale fiecarui client.” (sursa iquest.ro)

PS: Multumim Marian Scafaru pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează